Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΔΕΣΣΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΡΑΝΖΙΣΤΩΡ" - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Με εξαιρετική επιτυχία παρουσιάστηκε την Κυριακή 7 και Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2024

στις 20.30 στο ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσας η μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο “ΤΡΑΝΖΙΣΤΩΡ» 

 Γέμισε το θέατρο και τις δυο ημέρες των παραστάσεων  να δούν την υπέροχη Θεατρική μουσική παράσταση "ΤΡΑΝΖΙΣΤΩΡ' από την ομάδα Φίλων Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων REACT ! Γέμισαν οι καρδιές όλων τραγούδια . 

Η σκηνή φωτίστηκε με εκατοντάδες συναισθήματα και 1000 προβολείς!!! Η μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση με τίτλο «ΤΡΑΝΖΙΣΤΩΡ» ήταν μια ιδέα με κείμενα του Θοδωρή Παπαϊωάννου με την υποστήριξη του Δήμου Εδεσσας και τους Εδεσσαικού Θεάτρου. 

Τα έσοδα θα διατεθούν για τον κοινό στόχο τη δημιουργία Στέγης Φιλοξενίας Καρκινοπαθών στην πόλη της Θεσσαλονίκης και των συνοδών τους. Μια καινοτομία η απόφαση να μην τυπωθεί σε έντυπο το πρόγραμμα με τους συντε-λεστές της παράστασης. Η κα Δανάη Τριγωνάκη Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περι-χώρων συγκινημένη αναφέρθηκε για τον ιερό σκοπό των εσόδων που θα διατεθούν για την δωρεάν στέγαση και την φιλοξενία συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο και των συνοδών τους σε νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη. 

Η υπέροχη Θεατρική ομάδα Φίλων Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων #REACT οι μουσικοί και όσοι εργάσθηκαν στα παρασκήνια έβαλαν και αυτοί έναν στόχο και τα κατάφεραν μετά από κόπο και πρόβες 9 μηνών να παρουσιάσουν αυτή την όμορφη γεμάτη συναισθήματα παράσταση όπου ο κόσμος θερμά τους κα-ταχειροκρότησε. 

 


 

Ο φίλος Θοδωρής Παπαϊωάννου μας είπε δύο λόγια λίγο πριν ξεκινήσει για 2η ημέρα η παράσταση «ΤΡΑΝΖΙΣΤΩΡ» στο ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσας. Η ιδέα του τα κείμενα και η σκηνοθεσία, αγκαλιάστηκε αμέσως από την θεατρική ομάδα Φίλων του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, έγινε πράξη, και όλοι πάνω στη σκηνή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα όλοι να παρακολουθήσουμε αυτήν την όμορφη μουσικοθεατρική παράσταση . Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλλαν μετά από προετοιμασία 9 μηνών στον κοινό φιλανθρωπικό σκοπό, όπου τα έσοδα θα διατεθούν για την φιλοξενία και στέγαση ανθρώπων (και των συνοδών τους) που πάσχουν από καρκίνο, σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.
Η κα Δανάη Τριγωνάκη Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων συγκινημένη μας λέει δύο λόγια μετά το διήμερο της επιτυχημένης μουσικοθεατρικής παράστασης «ΤΡΑΝΖΙΣΤΩΡ» . Αναφέρθηκε για τον ιερό σκοπό των εσόδων που θα διατεθούν για την δωρεάν στέγαση και την φιλοξενία συνανθρώπων μας που πάσχουν από καρκίνο και των συνοδών τους σε νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη. Η υπέροχη Θεατρική ομάδα Φίλων Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων #REACT οι μουσικοί και όσοι εργάσθηκαν στα παρασκήνια έβαλαν και αυτοί έναν στόχο και τα κατάφεραν μετά από κόπο και πρόβες 9 μηνών να παρουσιάσουν αυτή την όμορφη γεμάτη συναισθήματα παράσταση όπου ο κόσμος θερμά τους καταχειροκρότησε.

 

 

 

 

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ

ΕΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : 24-4-2024 ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Περίπατοι στα Μονοπάτια της Έδεσσας Την Τετάρτη το απόγευμα ο ΕΟΣ Εδεσσας μέλη και φίλοι του συλλόγου περπάτησαν σε ένα ακόμη μονοπάτι του Λόγγου τώρα που πέον είναι προσβάσιμα . Όπως το ανέφερε ο ομαδάρχης της πορείας Σάκης Κράλλης «τώρα που τα ανοίξαμε πρέπει και να τα περπατήσουμε για να τα θυμηθούν οι παλιοί και να τα μάθουν οι νέοι!!!» Η συνάντηση των μελών και των φίλων έγινε στο πάρκο της Νίκης από όπου ήταν και η εκκίνηση και τα άτομα που συμμετείχαν πέρασαν από τα 1000 Πεύκα, το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά και στη συνέχεια διέσχισαν το πρόσφατα ανοιγμένο μονοπάτι της Κάτω Εστίας και όλοι μαζί κατέληξαν στους Καταρράκτες. Η συνολική διάρκεια της πορείας ήταν 2 ώρες σε εύκολη διαδρομή με πολύ μικρές υψομετρικές διαφορές. Όσοι συμμετείχαν απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ  ΣΑΚΗ ΚΡΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ GELI KRO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗ

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ-ΑΦΙΣΑ

  VEGORITIDAAPPLE FESTIVAL –   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ