Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΟ ΡΙΖΑΡΙ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΟΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

                                  


 Πολιτιστικός Mορφωτικός Σύλλογος Νέων Ριζαρίου

Είχαμε την μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε στο Δημοτικό Σχολείο Ριζαρίου μετα απο πρόσκληση του συλλόγου μας τον κ. Μανώλη Σαββίδη και τον κ. Θεοδόση Παπαναστασίου του Συλλόγου "Φίλοι Ιστορίας και αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών". 

Μας παρουσίασαν τη φορεσιά και τον οπλισμό των αγωνιστών της επανάστασης του 1821 και έπειτα απάντησαν στις ερωτήσεις των μαθητών οι οποίοι ήταν κατά ενθουσιασμένοι.. 

Τους ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης μας και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο πλούσιο και πολύτιμο έργο τους..

Παρουσίαση φορεσιάς και οπλισμού επανάστασης του 1821





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ

ΕΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : 24-4-2024 ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Περίπατοι στα Μονοπάτια της Έδεσσας Την Τετάρτη το απόγευμα ο ΕΟΣ Εδεσσας μέλη και φίλοι του συλλόγου περπάτησαν σε ένα ακόμη μονοπάτι του Λόγγου τώρα που πέον είναι προσβάσιμα . Όπως το ανέφερε ο ομαδάρχης της πορείας Σάκης Κράλλης «τώρα που τα ανοίξαμε πρέπει και να τα περπατήσουμε για να τα θυμηθούν οι παλιοί και να τα μάθουν οι νέοι!!!» Η συνάντηση των μελών και των φίλων έγινε στο πάρκο της Νίκης από όπου ήταν και η εκκίνηση και τα άτομα που συμμετείχαν πέρασαν από τα 1000 Πεύκα, το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά και στη συνέχεια διέσχισαν το πρόσφατα ανοιγμένο μονοπάτι της Κάτω Εστίας και όλοι μαζί κατέληξαν στους Καταρράκτες. Η συνολική διάρκεια της πορείας ήταν 2 ώρες σε εύκολη διαδρομή με πολύ μικρές υψομετρικές διαφορές. Όσοι συμμετείχαν απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ  ΣΑΚΗ ΚΡΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ GELI KRO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗ

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ-ΑΦΙΣΑ

  VEGORITIDAAPPLE FESTIVAL –   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ