Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗ

 




Στην «Οικία Τσάμη» στο Βαρόσι σήμερα συνέντευξη του Αλέξανδρου Στουγιαννίδη στην ατομική του έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Ναβουχοδονώσορ ο μεγάλος λιμός» μας μιλά και εξηγεί τον τίτλο της έκθεσης \ . Επίσης μας ενημερώνει για το φετινό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους στην Έδεσσα και διάφορα άλλα.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28 Απριλίου από ώρες 6.00 μμ – 9.00 μμ
Θα δημοσιευθεί επίσης βίντεο μετά το πέρας της έκθεσης όπου ο καλλιτέχνης βρισκόμενος μπροστά σε κάθε του πίνακα, μας εξηγεί τι παριστάνει σύμφωνα με τον τίτλο που έχει δώσει στο καθένα..





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΕΔΕΣΣΑΣ

ΕΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : 24-4-2024 ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Περίπατοι στα Μονοπάτια της Έδεσσας Την Τετάρτη το απόγευμα ο ΕΟΣ Εδεσσας μέλη και φίλοι του συλλόγου περπάτησαν σε ένα ακόμη μονοπάτι του Λόγγου τώρα που πέον είναι προσβάσιμα . Όπως το ανέφερε ο ομαδάρχης της πορείας Σάκης Κράλλης «τώρα που τα ανοίξαμε πρέπει και να τα περπατήσουμε για να τα θυμηθούν οι παλιοί και να τα μάθουν οι νέοι!!!» Η συνάντηση των μελών και των φίλων έγινε στο πάρκο της Νίκης από όπου ήταν και η εκκίνηση και τα άτομα που συμμετείχαν πέρασαν από τα 1000 Πεύκα, το εκκλησάκι του Αγίου Λουκά και στη συνέχεια διέσχισαν το πρόσφατα ανοιγμένο μονοπάτι της Κάτω Εστίας και όλοι μαζί κατέληξαν στους Καταρράκτες. Η συνολική διάρκεια της πορείας ήταν 2 ώρες σε εύκολη διαδρομή με πολύ μικρές υψομετρικές διαφορές. Όσοι συμμετείχαν απόλαυσαν την όμορφη διαδρομή . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ  ΣΑΚΗ ΚΡΑΛΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ GELI KRO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΡΙΧΟΒΙΤΗ

ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ-ΑΦΙΣΑ

  VEGORITIDAAPPLE FESTIVAL –   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ